نمازخانه میدان میوه و تره بار جدید زنجان و پایانه صادراتی استان زنجان افتتاح شد

نمازخانه میدان میوه و تره بار جدید زنجان و پایانه صادراتی استان زنجان افتتاح شد

آوای میهن نیوز-  همزمان با سی امین اجلاس سراسری نماز در زنجان، نمازخانه، وضوخانه و سرویس بهداشتی میدان میوه و تره بار جدید زنجان و پایانه صادراتی استان زنجان با حضور دکتر زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور، مهندس اسماعیلیان مدیرعامل پایانه صادراتی استان زنجان و جمعی از مسئولین ستاد اقامه نماز و فعالان اقتصادی در میدان میوه و تره بار جدید زنجان طی مراسمی افتتاح شد.

در این مراسم قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور ضمن تقدیر از مدیرعامل پایانه صادراتی استان زنجان به جهت احداث نمازخانه در این مرکز اقتصادی اظهار داشت: کسی که به همت خود، نمازخانه احداث کند، درهای بهشت به روی او باز خواهد شد.

دکتر زرهانی افزود: ما باید در کنار ساختن نمازخانه، به ترویج نماز و اقامه نماز نیز بپردازیم.

وی اضافه کرد: برگزاری نماز بصورت جماعت با حضور جوانان و نسل جدید، برکات خداوند متعال را در پی خواهد داشت.

 

مدیرعامل پایانه صادراتی استان زنجان نیز در ادامه افزود: همه کارهای انجام شده، دلی بوده و امیدواریم مورد قبول خداوند متعال قرار گیرد.

مهندس اسماعیلیان اظهار داشت: حضور قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور و مسئولین در مراسم افتتاحیه نمازخانه، نشان از اهمیت نماز و ترویج فرهنگ نماز در سراسر کشور و بخصوص در مراکز عمومی و اقتصادی است.

وی افزود: کشاورزان ما مقید به آداب شرعی و احکام دین مبین اسلام هستند و نماز که به عنوان ستون دین هست، نمازخانه را هم می توان به عنوان خیمه گاه دین عنوان کرد.

گفتنی است در ساخت و تجهیز نمازخانه، وضوخانه و سرویس بهداشتی میدان میوه و تره بار جدید زنجان و پایانه صادراتی استان زنجان مواردی همچون استفاده از طرح گره بندی هندسی در نما با الهام از گره های معماری ایرانی اسلامی جهت هویت بخشیدن به نماد هدایت نور قدسی به داخل نمای نماز خانه، استفاده از رنگ فیروزه ای به عنوان نماد تقدس و رنگ سفید نماد وجود مطلق و سیر از کثرت به وحدت در سنگ نمای بنا ) رنگ غالب به کار رفته در گنبد تاریخی سلطانیه، ساخت مناره های نماز خانه به صورت جفت منار در سمت ورودی با الهام از سیستم ایوان در مساجد سنتی ایرانی به صورت مدرن جهت خوانایی عملکردی، استفاده از قوس مازه دار، ما بین مناره ها به عنوان جزء جدایی ناپذیر معماری سنتی، وجود سلسله مراتب دسترسی از پیشخوان به هشتی و کفشکن و فضای اصلی نمازخانه، تعبیه کتیبه در نمای اصلی برای درج نام جلوگیری از اغتشاش بصری و استفاده از تناسبات طولی و عرضی در درون و بیرون بنا اجرا شده است.

لازم به ذکر است ابعاد نمازخانه و وضوخانه ۶ متر مربع در ۱۴.۵۰ متر مربع، ابعاد سرویس بهداشتی  ۶ متر مربع در ۱۴.۵۰ متر مربع، دارای تجهیزات رفاهی سیستم گرمایشی پکیج و رادیاتور، سرویس بهداشتی به تعداد ۱۵ چشمه، سیستم تهویه مطبوع، مناسب سازی برای معلولان و فلاش تانک مخفی می باشد.

 

 

Share this post